Siemenvalikoimat

Viljat

Palkokasvit

Nurmet

Öljykasvit

Muut siemenet

Uutiset

24.02.2021

RGT Planet on kasvanut maailmanlaajuiseksi mallasohraksi. Kiitos siitä kuuluu sinulle, viljelijä!

16.02.2021
Ranch Herttuaisen emolehmätilalla Mikkelissä on viljelty hernettä kuuden vuoden ajan. Astronaute löytyi tilan viljelykiertoon neljä vuotta sitten. ”Astronaute on satoisa ja sen korjuu on tilalla tähän mennessä kokeilluista hernelajikkeista helpointa”, viljelijä Petri Herttuainen kertoo.
10.02.2021
A-Rehu on edistänyt aktiivisesti kotimaisen valkuaisen hyödyntämistä jo vuosia vieden suomalaista elintarvikeketjua omavaraisempaan suuntaan. Herneen sopimustuotantoa halutaan lisätä valkuaiskasvien kovan kysynnän vuoksi ja sopimukset myös varmistavat erikoiskasvien menekin. Ilkka Ala-Fossi A-Rehulta kertoo valkuaiskasvien tulevista tarpeista ja viljelyn hyödyistä.
08.02.2021

Tilasiemenen toimitusjohtaja Antti Ollila kertoo Maantasalla -podcastissa, miten eri lajikkeet päätyvät lopulta viljelijöiden pelloille ja minkälainen tarina löytyy menestyslajikkeiden kuten RGT Planetin ja KWS Mistralin takaa. Kannattaa kuunnella!

Siemenopas 2021: Lue uusin numero verkossa

Siirry lukemaan

Sertifioidut siemenet maatalouksille

Tulevaisuuden lajikkeet

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Yhteistyössä merkittävimpien jalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjoamme kattavan ja laadukkaan lajikevalikoiman - juuri sinun tarpeisiisi.

  • Viljan siemenet; ohran siemenet, kauran siemenet, vehnän siemenet, rukiin siemenet
  • Nurmen siemenet ja nurmisiemenseokset
  • Palkokasvien ja öljykasvien siemenet
  • Muut piensiemenet

Uusimmat virallisten lajikekokeiden tulokset px.luke.fi